5. joulukuuta 2012

Kummitädille


Toinen kummitätini täytti juuri 50 vuotta. Hän ei pitänyt juhlia, mutta halusin silti muistaa häntä jotenkin. Lähetin sitten postin matkaan paketin, josta löytyi kutomani sukat.


Sukat on kudottu ihan omasta päästä, palmikoita varteen ja loppu sileää neulosta. 

Samaan pakettiin laitoin onnittelukortin, joka on jo aiemmin täällä blogissa julkaistu. Ja kun näin lähellä joulua jo ollaan, laitoin samalla matkaan myös joulukortin.


Kortin leimakuva on viimevuonna Cardmaking & Papercraft- lehden joulunumeron mukana tullut. Paperit on DCWV:n the Winter Magic- paperikosta, ja teksti on embossattu kultaisella. Tähden leikkasin fiskarsin leikkurilla aukoksi siniseen paperiin, ja täytin aukon kimalleliimalla.

Huomenna onkin luvassa kotona löhöilyä, jouluvalojen laittamista ja tietenkin illalla Linnan juhlien seuraamista. :) Kuinka moni muu odottaa huomisia Linnan juhlia ja niiden pukuloiston seuraamista?


4 kommenttia:

 1. Mukavaa itsenäisyyspäivää, varmaankin tulee seurattua linnan juhlia. Tämä päivä on muuten ollut aika tylsä. Toki olen ollut koko päivän radion ääressä. Ärsyttää, kun välillä herää kamalan aikaisin eikä ole mitään tekemistä. Ainut asia mitä olen tänään radion ohella tehnyt, on se että oon pessyt astioita parikin koneellista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kuulla että sinulla oli tylsä päivä, mutta eikö joskus ole ihan mukavaakin kun ei ole mitään erikoista pakollista tehtävää? :)

   Poista
 2. Sinulle on tunnustus blogissani :)
  http://serrascrafts.blogspot.fi/2012/12/liebster-blog.html

  VastaaPoista