10. joulukuuta 2012

Onnellinen viikonloppu


Viime viikonloppu oli onnellinen. Ihan tavallinen viikonloppu, ja lauantain olin töissäkin, mutta viikonloppuun mahtui monta onnellista ja iloista hetkeä. Mitään suurta ja ihmeellistä ei tarvita, että voi tuntea onnellisuutta.Viikonlopun iloisia ja onnellisia hetkiä olivat...


- Lauantainen kyläilyhetki kun vanhemmat ja pikkusisko piipahtivat kylässä. Toivat tullessaan mukavaa mieltä ja äidin herkullisia leipomuksia.

- Lauantai-illan istuskelut kera kahden opiskeluaikaisen ystävän, joiden kanssa ei oltu nähty taas hetkeen, mutta joiden kanssa juttu jatkui siitä mihin oli viimeksi jäänyt.

- Ystävien lapsen kolmevuotissynttärit. Konttaaminen lattialla ja paloautoilla leikkiminen, se lapsen riemusta tarttuva mukava fiilis.

- Talven eka pulkkamäessä käynti.

- Salitreeni ystävän kanssa, ja saunominen treenin jälkeen.

- Kynttilöiden sytyttäminen illalla ympäri olohuonetta, ja rauhallisen tunnelman fiilistely.


Oli mukava viettää rauhallinen sunnuntai-ilta kotisohvalla villasukissa, kun takana oli touhukas viikonloppu. Ajatella, että olipas mukava viikonloppu, ja onpas nyt onnellinen mieli.

Onnellista viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Toi on kyllä niin totta, että ne on usein ihan pieniä asioita, jotka tekee kaikista onnellisimmaksi. Itse tulin eilen suunnattoman iloiseksi kun löysin vihdoin kaupasta lämpimät sukat kotona pidettäväksi, kun oon sellanen vilukissa talvisin ettei villasukatkaan lämmitä tarpeeksi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että löysit sellaiset sukat ettei tarvitse palella! Just huippuja tuollaiset pienet arkiset asiat, joista kokee suurta iloa ja onnellisuutta, ne on hyviä hetkiä. :)

      Poista