18. tammikuuta 2013

Kukkia viikonlopuksi


Kaupassa oli aivan ihania hennon vaaleanpunaisia tulppaaneja, joten ostin niitä piristykseksi kotiin.
Leikkokukkia saisi mun puolesta olla maljakossa vaikka aina. Ne on aina niin ihania ja piristää sekä kotia että mieltä.

Musta on joskus hassua kun joku kylään tullut hämmästelee et onko mulla ollut joku merkkipäivä vai mistäs on tullut kukkia. No ihan itse oon ostanut. :D Ei kai tulppaaneiden ostamiseen merkkipäiviä tarvita, eikä aina tarvitse odottaa että kunpa mies ostaisi joskus kukkia, sillä minä ainakin ostan niitä ihan itse.

Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Jos mä oisin miehen ostosten varassa, mulla ois ollut yksi pihalta poimittu kukka kaksi kertaa viimeisen 8 vuoden aikana. Kyllä, ostan itselleni kukkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niin ja ostetaanhan me kaikkea muutakin itse itsellemme, joten miksi kukkia pitäisi aina odottaa vain miehen ostavan? Meillä kyllä mieskin ostaa välillä kukkia, ja joskus ihan ilman erityisiä merkkipäiviäkin, mutta haluan silti kukkia vielä useammin, joten ostan siis itsekin. :D

   Poista
 2. Samaa mieltä! Kukkia saa ja pitää ostaa aina välillä itselleen, ne on arjen luksusta :) Onneksi poikaystäväni tuo myös silloin tällöin minulle kukkia. Nytkin on tulppaaneja maljakossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä ne kyllä on ehdottomasti! Ja varsinkin viikonlopuksi, kun koti on muutenkin siivottu ja tuoksuu puhtaalta, on ihana ostaa joskus kukkia. :)

   Poista