25. toukokuuta 2013

Haussa hyvä eyeliner


Laveran eyelinerin sain maaliskuussa LivBoxista, ja se on jäänyt minulla ahkeraan käyttöön. Tässä on niin pieni ja tarkka sivellin, että rajauksen tekeminen on helppoa. Niin helppoa, että on tullut jopa laitettua eyelineria töihinkin ihan arkiaamuina, kun ennemmin käytin eyelineria ehkä kerran vuodessa.

Ainut miinuspuoli tässä on pysyvyys, väri vähän murenee luomilla, ja nyt lämpimämpinä päivinä oon huomannut myös että hikoillessa tämä lähtee leviämään. Ja en puhu nyt siis edes mistään hikiliikunnasta, vaan ihan normaalisti lämpiminä päivinä töissä oon huomannut että tätä on levinnyt vähän luomille. Se on aika ikävää, ja nyt oliskin haussa siis vedenkestävä eyeliner, jossa olisi yhtä tarkka sivellin.Onko teillä vinkata hyvää, pienisiveltimistä eyelineria joka olisi vedenkestävä? Viikon päästä olisi tiedossa juhlat, joissa en halua olla eyelinerit luomilla, joten pikaista apua kaivataan.  :D

8 kommenttia:

 1. En käytä meikkiä, joten en oikeen osaa suositella mitään. Kannattaa varmaankin kysyä jonkin kosmetiikkakaupan myyjältä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin aattelinkin, että meen Sokos Emotioniin kyselemään. Aina vaan on kiva kuulla käyttökokemuksia ja vinkkejä muilta. :)

   Poista
 2. Pakko kiittää, että vinkkasit siitä CC-voiteesta. Eilen testasin sitä ja se oli ihan täydellisen sävyistä! Peitti kaikki epätasasuudet mutta oli silti luonnollisen näköistä. Menee varmasti vakiokäyttöön. KIITOS! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua et se toimi sullakin! Kiva et vinkkauksestani oli hyötyä :)

   Poista
 3. Tää on helppo: Estee Lauderin Double Wear Zero Smudge Liquid Eyeliner. On melko hintava, mutta tätä todellakin voi sanoa kestäväksi! Tuote lähtee pois vedenkestävän silmämeikin poistoaineella.

  Mä ostin tän vajaa pari vuotta sitten omiin valmistujaisiini suosittelujen perusteella ja sama putkilo on käytössä edelleen... Todellakin ostan uudelleen, kun tää loppuu! Mulla on ruskea sävy ja piirretyssä jäljessä on semmonen "kostean" näköinen kiilto. En tiedä, onko musta sävy vastaavanlainen vai matta.


  Mäkin sain LivBoxista tuon Laveran eyelinerin, enkä ole sitä ensikokeilun jälkeen käyttänyt, koska pysyvyys on niin huono!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, kiitos vinkistä! Googlailinkin jo lisätietoa tuosta eyelineristä, ja arvostelujen perusteella on kyllä ilmeisesti hintansa arvoinen. :) Voi toivottavasti täällä meidän Kokkolan Sokos Emotionissa tuota myydään, niin ehdin saada sen ennen juhlia... Mistään tilaamalla kun ei enää ehdi. Käynpä heti huomenna kysymässä :) Kiitos vielä kun vinkkasit!

   Poista
 4. Toivottavasti tärppäsi ja kerro sit, miten rajaukset kesti juhlissa. Hauskoja kemuja joka tapauksessa! (Mihinkähän kivaan oot menossa...?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tuota vinkkaamaasikin eyelineria olisi löytynyt, mutta päädyin kuitenkin piheyksissäni edullisempaan Maxfactorin vedenkestävään eyelineriin, jota myös myyjäkin suositteli. :) Raportoin kyllä jossain vaiheessa siitäkin, mikäli osoittautuu hyväksi!

   Olen menossa siskoni ylioppilasjuhliin, jossa tiedossa päivä keittiöllä, eli kuuma tulee varmasti... Siksi kiva että eyeliner on varmasti vedenkestävää. :D

   Poista