27. toukokuuta 2013

Viime viikolla...


... Kävin kampaajalla, jossa lopputulos oli muuten hyvä mutta otsatukka meni liian lyhyeksi. Jos pyydän ettei otsatukkaa juurikaan lyhennetä vaan lähinnä kevennetään, ja otsatukka lyhenee kolme senttiä (!!!!), niin vähän on lyhyempi kuin oli tarkoitus. Ei tämä nyt pahalta näytä, pitkä reuhkahan se otsis jo olikin, mutta pitkään otsatukkaan tottunut otsa tuntuu vähän paljaalta. No, kasvaahan se. Väri täytyisi vielä itse laittaa päähän, niin eiköhän tällä tukalla taas pätkän matkaa pärjää.

Vietin myös yhden mukavan illan siskoni kanssa, ja pari mukavaa iltaa ystävien seurassa. Lauantai- ilta ystävän kanssa hurahti vahingossa jopa pikkutunneille asti. Yölläkin oli silti lämmin, mukava oli pyöräillä valoisassa alkukesän yössä kotiin. Kyllä se vaan niin on, että kesä on nyt täällä!

Puhuttiinkin ystävän kanssa, että tänä vuonna kevät tuntui sujahtavan todella nopeasti ohi. Kun vielä huhtikuun alussa tarvitsi talvitakkia, ja ihan muutama viikko siitä niin oltiin lämpölukemissa yli kahdenkymmenen asteen. Kevät oli lyhyt, mutta toivottavasti kesästä tulee pitkä ja lämmin! En kaipaa helteitä koko kesälle, mutta toivoisin aurinkoisia ilmoja ja t-paitakelejä.

Viime viikolla söin monta kertaa lempparivälipalaani, jota tulee syötyä tosi usein vähän eri variaatioin. Perusaines on aina turkkilainen jogurtti lisukkeilla, tänään lisukkeiksi nakkasin tuoretta ananasta, cashew- pähkinöitä, kuivattuja goji-marjoja, kuivattuja karpaloita ja päälle pienen lorauksen sitruuna-hunajaa.

Tällä viikolla oon viettänyt myös aikaa parvekkeella.



Seuranani hyviä lehtiä, tai vaihtoehtoisesti kirja. Meidän parveke on vielä laittamatta kesäkuntoon, mun pitäisi vielä ainakin imuroida kunnolla parvekkeen kokolattiamatto ja käydä ulkona puistelemassa kaikki tekstiilit. Niin ja pestä parvekelasitus. Mitään kasveja tai kukkia en ole myöskään vielä istuttanut, mutta kai tuota vielä ehtii. Lomalla sitten, mulla kun alkaa eka pätkä kesälomaa ja ensi viikolla. :)

Viime viikolla täytin myös minttuisten kenkien kokoisen aukon vaatekaapissani. Haaveilinkin minttuisista conversesista tässä postauksessa. No, converseja en ole vielä ostanut, mutta ostin mintunväriset edulliset tennarit Haloselta. Hintaa vain 19,90, ja tosi hyvät jalassa. Harvinaista, että kengät ei yhtään hierrä tai kipeytä jalkoja edes ensimmäisenä käyttöpäivänä! Conversejen kanssa pohdin minttuisen värin hankalaa yhdisteltävyyttä, mutta näin edullisissa kengissä se ei haittaa.

Tänään syötiin iltaruuaksi töiden jälkeen savulohisalaattia. Nam! Cokiksella.


Tänään työpäivän aikana mulle kasvoi myös kaktus kurkkuun. Kamala kurkkukipu, toivottavasti menee pian ohi!

6 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen välipala, nam! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä superhyvää! Töissä ja muutenkin kiireessä syön yksinkertaistettua versiota eli ihan vaan turkkilaista jogurttia ja purkkiananasta, mutta kyllä tuo on tuoreella ananaksella kaikkien parasta! :)

      Poista
  2. Namin näköinen välipala & söpöt kengät. Toivottavasti kurkkukipu on jo ohi. ;)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivat kengät, hyvä tietää että Haloselta löytyy tuommoisiakin :) Omat Haltin tennarini olivat myös saman tien hyvät jalassa, mikä oli minulle aika erikoinen kokemus uusien tennarien suhteen! Kurkkukipuun kannattaa muuten kokeilla tuore inkivääri + hunaja -yhdistelmää (keitä vettä, liota muutamaa tuoreen inkiväärin palaa pari minuuttia ja lisää hunajaa). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, ja kiitti vinkistä, harmi ettei kotoa löydy tuoretta inkivääriä niin en pysty heti testaamaan.. :)
      Joo yleensä uudet tennarit, ja muutkin uudet kengät hankaa aina pari päivää ennenkuin ne oleutuvat omaan jalkaan. Mutta nämä oli ihme kyllä heti tosi hyvät jalassa, tuntui ihmeelliseltä. :D

      Poista