17. heinäkuuta 2013

Guacamole


Tein extempore itse guacamolea, kun jääkaapista löytyi pari kypsää avokadoa ja muistin, että tacosipsejäkin taitaa löytyä kaapista alkukesällä tehdyn nachogratiinin jäljiltä.


Koko resepti on nakattu päästä ihan mututuntumalla, mutta hyvää tuli! Täytyy tehdä kyllä toistekin. Ensi kerralla voisi sekaan lisätä vielä ainakin punasipulia ja tomaattia paloina, niin olisi enemmän sen oloista kuin
oikean guacamolen kuuluukin... vaikka hyvää oli näinkin. :)


4 kommenttia:

 1. Missä chili?! :D Sitruunamehun asemesta limeamehua, tomaattia ei ole pakko laittaa, mutta on kyllä hyvä lisä (jos muistaa ottaa vetisen tomaatinkeskustan pois).

  Mä olen ihan hulluna guacamoleen, luottoreseptini on Thomasina Miersin: http://www.foodnetwork.co.uk/recipes/classic-guacamole.html

  Kannattaa kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chili oli kaupassa, samoin kuin limemehukin! :D Tein tuon siis ihan mututuntumalla kaapista löytyneistä jutuista kun inspis iski.

   Käynpä kurkkaamassa tuon reseptin, ensikertaa silmälläpitäen, kiitti linkistä! :)

   Poista
 2. Sun pitää yrittää löytää enemmän aikaa postauksille!:) Useammin tahtois lukea sun juttuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! :) Yritän! Varmasti muuton jälkeen kun elämä taas rauhoittuu niin ehdin postailla enemmän ja paremmin. :) Siihenkin asti revin sitä aikaa aina jostain, että ehdin edes jotain kirjoitella.

   Poista