19. heinäkuuta 2013

Maisterille


Veljeni valmistui kesäkuussa maisteriksi, joten tietysti askartelin taas kortin.Leimasin: Kraftin' Kimmie - Chester (väritetty promarkereilla), taustapaperi papermania, masking teipit teippitarhasta, lisänä palanen punchinellaa sekä dymotut tekstit.

Ps. Ilta on mennyt taas kirppiskasoja kasvattaessa, oon kyllä aika ylpeä itsestäni ja siitä, miten ronskilla kädellä oon vihdoin laittanut tavaraa eteenpäin! Kaapit on täyttynyt vaatteista aika lahjakkaasti tässä viime vuosina, kun oon työskennellytkin vaatteiden parissa kaikki päiväni (ja sitä myöten bongannut sekä ihanimmat uutuudet, että päässyt kollaamaan alerekit läpi ekana), joten todellakin oli jo aika luopua, ja tehdä tilaa uusille hankinnoille. :P En halua raahata Ouluun muutossa mitään sellaisia "tää olis ehkä joskus taas kiva"- vaatteita, tai "kun laihdun 5 kg"-vaatteita, koska uskon että löydän tieni vaatekauppoihin jatkossakin, eikä minun tarvitse varautua tulevaisuuteen haalimalla kaappeihini kaikenlaista valmiiksi. Missiona on siis päästä nyt turhasta tavaran painolastista eroon, ja olo on jo paljon kevyempi kun vaatekaappien perä alkaa vihdoin näkyä! Nyt vaan täytyis saada mieskin tekemään sama omille vaatteilleen... Vaatekaapin siivous ja lajittelu ei vaan taida olla tuon toisen sukupuolen mielihommista ihan siellä kärjessä. 


6 kommenttia:

 1. Kiva kortti!:) Mukavaa, että joku muukin jaksaa "näpertää" :D Oisko mahdollista saada postausta teidän kodista? Kiinnostais niin nähdä teidän sisustusta!:) Joitakin kuvia oot jo kyllä laittanu. Sit olis kiva saada videopostauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo minähän jaksan näpertää vaikka kuinka! Olis mahdollista saada kotipostausta joo! Mulla on kuviakin jemmassa sitä varten et voisin ainakin jotain palasia kodista esitellä vielä tarkemmin... ne on vähän unohtuneet, mut voisin ottaa nyt piakkoin vähän aikaa ja postata niistä. :) Meillähän on muutto edessä, mutta ennen sitä voisin esitellä jotain vielä täältä vanhasta kodista, ja tulevasta kodista muuton jälkeen tulee takuulla kunnon postausta sitten aikanaan! :)

   Videopostausta en sen sijaan ainakaan vielä lupaa, en kestä videota itsestäni. :D Mutta katsotaan, ehkä joskus jos tulee eteen tilanne joka toimisi blogiin paremmin videoituna! Ei tyrmätä mutta en lupaakaan. :P

   Poista
 2. Oi mukavaa!:) Annappas vinkki mitä pientä sisustus juttua voisin ommella, kun löysin ihanaa tähtikangasta ja pakkohan sitä oli pätkät ottaa kahdessa eri värissä vaikka ei hajuakaan mitä siitä tekisin!? :D Jos en muuta keksi niin todennäköisesti ne päätyy tyynyiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu tietysti kankaan materiaalista ja määrästä että mihin se soveltuu, mutta voisiko siitä pingottaa pienet taulut seinälle? Tai tehdä liinat, pöytätabletit, pienen torkkupeiton ompelemalla se yhteen fleecen kanssa? :) Toki tyynyt toimii aina, ja eihän niidenkään ole pakko olla neliönmuotoisia, voithan tehdä kapeita suorakaiteen muotoisia, tai vaikka pyöreitä tai kolmioita!

   Poista
  2. Kiitos kyllä kannatti kysyä, taidan tehdä muutamat pöytätabletit ainakin!:) Ja miksihän ajattelin taas automaattisesti neliöitä tyynyjä tehdä, ehkä voisin suorakaiteen mallisen tyynynkin tehdä. Olisi kiva sellainen pieni pyöreä kangaskori jos osaisi tehdä!:( Materiaali on jotain aika jämäkkää kangasta.. :D

   Poista
  3. Kiva et oli apua! :) Sellaisiin kangaskoreihinkin löytyy varmasti netistä ohjeita, jos kangas on jämäkkää niin onnistuisi varmasti hyvin. :)

   Poista