24. syyskuuta 2013

Viimassa


Tämän päivän kuvituksena pitäisi olla aaltoja Hailuodon lautalta, pyöriviä tuulimyllyjä, hirvilavoja, mustikkamättäitä ja mustikan syönnistä sinisiä käsiä ja huulia, metsäautotien varresta löytyneitä vadelmapuskia, puolukanvarpuja, kuvia yhtäaikaisesti yllättäneistä räntäsateesta ja auringonpaisteesta, joutsenista sekä termospullokahveista.

Kamerani ei kuitenkaan ollut mukana, kun vietin työpäiväni tänään Hailuodossa kuvauksissa. Tuuli kävi luihin ja ytimiin kerrospukeutumisesta huolimatta, mutta työporukan henki oli niin mahtava, että kylmästä huolimatta päivä oli super.

Karhunvatukoita ei päästy metsässä tänään syömään, joten ostin niitä rasiallisen lähikaupasta illalla. Marjoja on meillä pakastin pullollaan, joten en ikinä osta niitä kaupasta, mutta nyt tein poikkeuksen, kun teki mieli karhunvatukoita pitkästä aikaa. Ja herkullisiahan ne oli, pikkukuppi tyhjeni minuuteissa.


Tämä ilta on mennyt aika pitkälti peiton ja viltin alla hytisten, sekä lehtiä lueskellen. Kuvassa myös yksi mun tän hetken lempparikoru, Piecesin leopardiriipus.

Laitoin vielä saunan päälle, ajattelin käydä nyt pienissä löylyissä, ja painua sitten piakkoin takaisin sinne peiton alle. Tänään on ollut ihanan rauhallinen, laiska ilta. Niitäkin pitää joskus muistaa pitää, ei aina tarvi touhuta koko ajan.

2 kommenttia:

  1. Jonkun pitäisi tosiaan välillä muistuttaa olla laiska. Kun mä oon laiska, mä teen vain jotain pientä, esim. neulon samalla kun katson televisiota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo on juuri sitä munkin laiskuuttani. :D Ja mun ongelmani on just se, etten malta vain olla paikallani vaan touhuan koko ajan montaa asiaa kerrallaan. Jos totta puhutaan niin eilenkin tuossa sohvalla lehtien lueskelun välissä nousin vähän väliä tekemään jotain, laittamaan tiskejä ja pyykkejä, vähän järkkäilemään, käymään välissä tietokoneella... :D en malta olla pitkään paikallani vaan pitää tehdä koko ajan jotain. Mutta silti eilen oli laiska olo, kun en tehnyt mitään ihmeellisempää koko iltana.

      Poista