23. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 1/5


Mulla tursuu facebookissa jo korvista nämä arkihaasteet, kun seinällä ei mitään muuta olekaan. Kiva on nähdä kuvia toisten arjesta, mutta silti, liika on liikaa. Tästä alustuksesta huolimatta arkihaastetta pukkaa kuulkaas nyt täältäkin! :D Mari nakkasi mulle haasteen, ja päätin tarttua siihen. Haasteen ideana on siis kuvata arkeaan viitenä peräkkäisenä päivänä, ja haastaa jokaisena päivänä mukaan joku bloggaaja paljastamaan kuvia omasta arjestaan.

Perustelin tämän toteuttamisen itselleni sillä, että blogissa tämä on helppo sivuuttaa, jos arkikuvat ja tämä haaste ei nappaa. Lisäksi ajattelin, että tän kautta mun tulis nappailtua kuvia myös puhelimella, ja julkaistua niitäkin täällä blogissa. Arkihaastettahan tää mun koko blogi on aika pitkälti, kuvia arjesta ja tarinoita arjesta, mutta silti. Tätä arkikuvahaastetta en siksi haluakaan kuvata järkkärillä, vaan aion napsia kännykällä otoksia päivän varrelta. Vaikka mun lumiassani onkin tosi surkea kamera. Tähän haasteeseen vaan mun mielestäni kuuluu kännykkäräpsyt. Niissä on arjen tunnelmaa!

Mun arkeni tärkeimmät työvälineet tietokoneen lisäksi. Pantonen väriviuhka ja mittanauha.

Ja sitten perusnäkymä tietokoneen toiselta laidalta työpöydältä. ;) Kahvia ja teetä kuluu. Ei tosin neljää kuppia päivässä, yleensä. Tänään oli astetta kiireisempi päivä, joten teekuppi kädessä piti pään kasassa.

Haaste lähtee Krisselle!

Nyt hetkeksi tv:n ääreen ja sitten pehkuihin. Hyvää yötä!

1 kommentti:

  1. Vai tällainen haaste! Täytyy pohdiskella, josko tämän blogissakin toteuttaisi jollain tavalla :)

    VastaaPoista