30. kesäkuuta 2014

Vanhoja suosikkeja ja uusia löytöjä


Kävin lauantaina pikaisesti Oulussa asioilla; piti hakea kello korjauksilta sekä muutamat uudet meikkituotteet loppuneiden tilalle, ja mieli teki piipahtaa vähän myös alennusmyynneissä. Kaupungille päästyäni mulla ei ollutkaan yhtään sellainen fiilis että olisin jaksanut katsella saati sovitella vaatteita, joten päädyin vain toimittamaan aikomani asiat, sekä kuljeksimaan hetkeksi kaupungille.

Estee Lauderin Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume -ripsiväri (miksi muuten ripsiväreillä on aina ihan hirveät nimihirviö-nimet?) on ollut mun vakkari siitä asti kun sain sellaisen näytekoossa Liv Boxista viime vuoden toukokuussa. Tää vaan on ainakin mun ripsilleni parasta ainetta mitä oon ikinä kokeillut, joten tää nyt ostamani taitaa olla jo neljäs puteli tätä samaa. Toinen suosikiksi noussut tuote on tuo Lumenen Blueberry -sarjan eyeliner, jota oli pakko saada lisää viimeisiään vetelevän entisen putkilon tilalle.


Ja koska oon blogimarkkinoinnissa niin helposti höynäytettävissä, halusin kokeilla itsekin monen bloggarin kehumaa Kerastase- sarjan volyymia tuovaa shampoota sekä Lumenen uutta huulikiiltokynää. Shampoo pääsee kokeiluun vasta vähän myöhemmin kunhan ensin on kulutettu edes yksi käytössä oleva shampoo loppuun, mutta huulikiiltotussia oli pakko vedellä huulille heti kotona. Ostin Aamun raikkaus- nimisen oranssihtavan sävyn, ja vitsit miten ihana se on! Koostumus on enemmän huulipunamainen kuin huulikiiltomainen, ei siis ole niin tahmea kuin huulikiillot yleensä, mutta koska tämä on huulipunaa kevyempi, ei tämän kanssa tarvitse myöskään huultenrajauksia. Kynämäisellä päällä levitys tuntuu helpolta, ja oon kyllä heti yhden päivän käytön jälkeen ihastunut tähän. Ainoa "vika" on , että tätä täytyy muistaa lisätä useammin kuin huulipunaa. Tästä tuli kyllä uusi suosikki. :)

Kuvissa myös L'orealin kajal, jonka ostin testiin myyjän suosittelemana. Saapa nähdä olisko tästä uudeksi suosikiksi, vai jääkö pyörimään meikkipussin pohjalle muutaman kokeilun jälkeen. Ainakin yhden päivän testi eilisellä Ikea-reissulla oli positiivinen, mutta katsotaan nyt vielä muutama päivä ja muutama töihin pyöräily ennenkuin kehutaan tämän pysyvyyttä. ;)



Oon kirjoitellut viime aikoina vähän enemmän myös näistä kosmetiikkahankinnoistani ja omista kosmetiikkasuosikeistani, koska oon vähän kosmetiikkahullu ja tykkään itse lukea vinkkejä ja kokemuksia kosmetiikasta ihan tavallisilta käyttäjiltä. Lisäksi taannoinen Indiedaysin tekemä blogikysely näytti vihreää valoa kosmetiikkajutuillekin, sillä kyselyn perusteella blogissani tykättiin myös kosmetiikkajutuista, onko näin? :)

Vaikka tämä blogi on perustettu alunperin käsityöjuttuja varten, en malta pysyä omalla tontillani. ;) Onhan tää rönsyillyt jo alusta asti vähän joka suuntaan, ja rönsyilyä aion jatkaa jatkossakin. Nämä rönsyilyt kun ei yhtään vähennä niitä käsityöjuttuja, vaan on vaan siinä lisänä. Eipähän käy tylsäksi tai yksipuoliseksi. ;) Kaikkia ei varmaan nämä kosmetiikkajututkaan nappaa, niinkuin ei sisustusjutut tai käsityötkään, mutta blogeissahan on se hyvä puoli, että jokainen voi lukea vain itseään kiinnostavat jutut. Epäkiinnostavat jutut on helppo skipata rullailemalla ohi. :)

6 kommenttia:

  1. Minusta on ihanaa kun blogissasi käsitellään niin monia asioita. Kaikki kyllä kiinnostaa minua. Käsityöt, kosmetiikka, vaatteet, korut... :) Ihana blogi sulla! Onko tuo ripsari vedenkestävä? Itse oon käyttänyt vuosia oriflamen meikkejä/tuotteita (olen myyntikonsultti) mutta voisihan sitä joskus kokeilla muutakin. Mulla on vaan ripsarin oltava vedenkestävä tai olen heti kuin pandakarhu... :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sade, kiva kuulla. :) Tuo ripsari ei periaatteessa ole vedenkestävä, mutta kestää kyllä aikamoiset kyyneleet ja vesisateetkin lähtemättä poskille. :) Ainakin mun kokemukseni mukaan siis todella hyvä vedenkesto, ja lähtee silti tosiaan ihan lämpimällä vedellä pois.

      Ai sä olet oriflamen myyntikonsultti. :) Silloin varmaan tulee luonnollisestikin ostettua lähes kaikki siltä samalta merkiltä. Mutta onhan sitä silti kiva kokeilla joskus jotain uuttakin. :)

      Poista
  2. Ilman muuta lisää kosmetiikkajuttuja! Muistaakseni päädyin blogiisi vuosia sitten nimenomaan jonkun meikkiostospostauksen myötä. Jäin lukijaksi, koska tykkäsin tyylistäsi ja monista blogisi aihepiireistä, mutta niitä kosmetiikkapostauksia saisi tosiaan olla enemmänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla! Ja kiva että kosmetiikkapostauksetkin saa vihreää valoa, vaikka en olekaan mikään kosmetiikan ammattilainen tai asiantuntija. :) Usein kun tulee tehtyä johtopäätöksiä siitä jos joku postaus ei saa yhtään kommenttia, että postauksesta ei tykätty tai aihepiiri ei miellyttänyt. Vaikka eihän se aina sitä tarkoita, ehkä lukijoilla ei vaan ollut mitään sanottavaa tai kukaan ei vain jaksanut kirjoittaa kommenttia. :) Mutta siksi kommentit on juuri tärkeitä!

      Poista
  3. Taannoin oli pakko ostaa uusi huulipuna, kun käyttämäni oli jäänyt kotiin. Usein olen käyttänyt juurikin Lumenea, mutta nyt ei ollut kyseisessä marketissa miellyttävää sävyä. Päädyin siis Max Factorin johonkin punaan (siis ihan perushuulipuna käsittääkseni), ja on kyllä ollut kannattava ostos! Väri on aika kirkas punainen, ja Lumenea olen joutunut lisäilemään päivän mittaan, mutta tätä ei ole tarvinnut! Illalla naamapesullakin siitä on jäljellä, jos en ole sitä enää kotona iltapäivällä laittanut lisää ja tuntuu että kestää pesunkin.

    Lisäki mun luottoripsari on myös Max Factorin, 2000 Calories ja harjaspää on nykyään kaarrettu. Ripsiini en pituutta tarvitse, mutta tuuheutta kyllä, ja tätä olen käyttänyt yli kymmenen vuotta. Joitakin muita "malleja" sekä merkkejä olen joskus kokeillut, mutta tämän olen havainnut parhaaksi. Vedenkestävä kestää vähän rankimmatkin helteet, sateet ja itkut, muistaakseni se ei-vedenkestävä kestää myös jonkin verran, kun joskus vahingossa ostin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyypä laittaa korvan taakse tuo vinkki Max Factorin huulipunista. :) Mä käytän juurikin Lumenen punaa yleensä kun käytän huulipunaa, mutta sitä tosiaan joutuu lisäilemään päivän mittaan... Oon jotenkin olettanut että kaikkia punia täytyy lisäillä, mut ilmeisesti on siis sellaisiakin jotka kestää paremmin! Täytyy kyllä joskus testata :)

      Poista