1. heinäkuuta 2014

Polkkakarkin väreissä


Sain juhannuksena kuvattua kahdet äskettäin neulomani omalla mallillani tehdyt kirjoneulesukat. Vähän juhannuskuvissa jo molempia sukkia vilautinkin, mutta nyt seuraa punavalkoisista vähän parempia kuvia. :)

Ohje näihin sukkiin tosiaan on tulossa jossain vaiheessa, sitten kun aikaa sen kirjoittelulle löytyy. Viimeistään syksyksi! :)
Nämä sukat jäi itselleni, ihan kuin sukkia tarvitsisin. ;) Mutta halusin uudet söpöt sukat, eikä mulla ollut vielä kirjoneulesukkia!

7 kommenttia:

 1. I h a n a t! <3 Ja ohjetta tulossa, ou jee! Nää kirjoneuleet on edelleen mulle täyttä hepreaa, kaikki hyvät yritykset ovat jääneet aina kesken.Mutta jospa sitten yrittäisi taas, kun ohje putkahtaa ulos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maija! :) Kiva kuulla et ohjeesta tykättäis. Mäkinhän oon opetellut kirjoneuleen vasta tässä pari kuukautta sitten, ja hurahdin siihen heti. :) Edelleen on opettelua tasaisen jäljen kanssa, mut se paranee koko ajan.

   Poista
 2. Oi, aivan ihanat!! :) On todella kauniit! Paljonko tuollaiset kirjoneulesukat yleensä maksaa, maksaako enemmän kuin tavalliset villasukat? Itse teen vain tavallisia sukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Tarkoitatko siis että paljonko tulee maksamaan tehdä tällaiset, vai tarkoitatko että paljollako tällaisia myydään? Eihän näille materiaalimaksuja tule yhtään enempää kuin tavallisillekaan sukille, mutta toki työmäärä on paljon isompi ja tekeminen hitaampaa. :) Eli toki myydessä kirjoneulesukista pyydetään enemmän kuin perussukista (ainakin toivottavasti!), koska vaivaa on nähty paljon enemmän, vaikka langat maksavat ihan saman verran.

   Poista