18. toukokuuta 2015

Kiireviikot


Mulle kuuluu kiirettä, entä teille? On näköjään tullut pidettyä vähän blogitaukoa, ihan vaan koska en ole ehtinyt istua koneelle, tai ottaa valokuvia. Kiirettä on ollut niin töissä kuin vapaallakin. Koti ei vieläkään ole kuosissaan, vaan purkamattomia laatikoita odottaa vielä pinossa tässä työpöydän vieressä, mutta puretaan laatikko kerrallaan niin kyllähän ne joskus loppuu...

Viime viikon vietin erämessuilla täällä Oulussa, ensin osastoa pystyttäessä ja loppuviikon sekä viikonlopun myyntihommissa. Oli kyllä hauska päästä pitkästä aikaa myymäänkin! Muutenkin messuilla oli tosi kivaa, paljon porukkaa ja hyvä meininki. :)

Ostoksillekin ehdin messuilla sen verran, että kävin kaksi kertaa syömässä muikut (Oi että ne on hyviä! Varsinkin kun niitä niin harvoin saa.), ja katsastin nopeasti messuosastot läpi. Englantilaista fudgea myyvälle kojulle piti vielä palata hakemaan muutama palanen suklaista herkkua... :)

Ostin Oreo- fudgea, nutellafudgea ja snickersfudgea, sekä suosikikseni yllättäin noussutta rommisuklaafudgea. Nam! Ei ollut halpaa herkkua, mutta joka pennin arvoista.

Kiireet jatkuu, sillä auto on pakattu huomista kuvausreissua varten. Huomenna kutsuu Puolanka, ja herätyskello soi luvattoman aikaisin aamuyöllä... Onneksi tiedossa on kiva päivä, niin jaksaa painaa. :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Joo eikö näytäkin aika houkuttelevilta nuo fudget...? :)

   Poista
 2. Aijai, fudge on tämänkin herkkusuun suosikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hyvää, ei mun listallani ihan herkkujen kärkipäässä mutta silloin tällöin täytyy päästä silläkin herkuttelemaan. :) Niin makeaa se kyllä on, että näitä kuvan fudgeja on vielä jäljelläkin! :D

   Poista