18. heinäkuuta 2015

Eikä vielä ole edes ilta


Vihdoinkin kerkesin käymään läpi viimeisen satsin Rotuaari Piknikin kuvista; poistamaan tärähtäneet otokset ja valitsemaan sekä käsittelemään parhaat. Illan Oulun Rotuaarilla päätti todella kovan vedon tehnyt Apulanta. Tämä oli illan esiintyjistä kuvaamisen kannalta haastavin, koska savukoneissa ja valoissa ei todellakaan säästelty. ;) Mutta keikka oli mieletön! Oon popittanut Apulantaa jo korvalappustereoissa (Kyllä! Tästä on hetki aikaa :D) yhdeksänkymmentäluvulla auton takapenkillä matkatessani, joten oli mahtavaa että keikalla kuultiin myös niitä vanhoja hittejä.


Rotuaari Piknik on siis Oulun keskustassa Rotuaarilla vuosittain järjestettävä kaupunkifestari, ja mun edelliset postaukset tapahtumasta löytyy täältä ja täältä. Me oltiin miehen kanssa Rotuaari Piknikissä nyt ekaa kertaa, mutta mennään taatusti ensi vuonnakin jos vaan esiintyjäkattaus on yhtä kova. Oli niin hieno ilta!

Olitteko te tämän vuoden Rotuaari Piknikissä?

2 kommenttia:

  1. Ai Apulanta oli sielläkin!?! Se on nyt näemmä joka paikassa tässä lähellä, kun itse en vauvan vuoksi pääse keikalle :/ Edellisestä kerrasta on ihan liian pitkä aika! Taitaa olla joskus juhannuksena melkein kymmenen vuotta sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli! Onkohan me oltu samalla juhannuskeikalla, koska mäkin oon ollut Apulannan keikalla Kalajoen juhannuksessa joskus kymmenen vuotta sitten. :)

      Poista