12. tammikuuta 2016

12/15
Joulukuu meni pitkälti teemoilla joulu + vauva. Jouluvalmisteluja ja vauvamietiskelyjä. Joulukuussa oltiin kastejuhlissa, kyläiltiin ystävillä, hankittiin olohuoneeseen uusi valaisin ja saatiin vihdoin tilaamamme uusi sohva, ihastelin Itsenäisyyspäivän Linnan juhlien pukuloistoa kotisohvalta, tikuttelin muutamat sukat sekä tein itse joululahjoja, askartelin joulukortteja, leivoin saaristolaisleipää ja tein jouluksi sinappia, paketoin joululahjoja, fiilistelin joulun aikaa, poltin paljon kynttilöitä, ostin muutamia söpöjä pikkuisia vaatteita, silittelin kasvavaa vauvamahaani, julkaisin vauvauutiset sekä somessa että täällä blogissa, lomailin muutaman päivän sekä vietin ihanan joulun ja hauskan vuodenvaihteen. Muun muassa sellaista mahtui mun joulukuuhuni. :) Vielä ois jotain itsetehtyjä joululahjoja julkaisematta, mutta kunhan saan ne julkaistua niin ajattelin tehdä taas perinteisesti koostetta koko viime vuoden aikana tekemistäni käsitöistä... :)

2 kommenttia:

  1. Miten siitä joulusta tuntuu jo nyt olevan niin kovin pitkä aika? :) Tänään oli jo ihan kevätolo :) Kivalta näytti sun joulukuu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuntuu kyllä mustakin että joulu on jo kaukana! Vaikka eihän siitä vielä oo kuin kolme viikkoa. :) Kiitos, kiva kun kommentoit!

      Poista