10. tammikuuta 2016

Ruotsin ostokset


Laskeskelin tuossa loppuviikolla että tulevat viikonloput on niin pitkälle täyteen buukattuja, että suunniteltu Ikean reissu täytyisi tehdä tänä viikonloppuna mikäli lähiviikkoina sinne mielitään. Eilen suunnattiinkin sitten auton nokka kohti pohjoista, käytiin Ikeassa sekä parissa lastentarvikeliikkeessä Kemissä ja Haaparannassa. Päivä kuluikin nopsaan, ja Ikeassa vierähti aika sulkemisaikaan asti... :D Kotiin suunnattiin siis vasta illalla auton peräkontti täyteen pakattuna.
Haettiin Ikeasta siis pinnasänky, sekä kaikenlaista pienempää tarpeellista; patjaa, petaria, patjansuojusta, lakanoita, pyyhkeitä ynnä muuta pikkutavaraa vauvaa ajatellen, ja toki mukaan tarttui perinteisesti myös jotain kotiin; matto kylppäriin, kukkapurkkeja, lyhty... :)

Haaparannan Barnens Landista löydettiin hyvällä tarjouksella vielä turvakaukalo autoon sekä pari pientä vaatetta. Halusin myös välttämättä ostaa pientä odottamaan tuon ihanan koira- unirievun kun se oli niin söpö ja pehmoinen. :) Nyt on siis ostettu vauvaa odottamaan jo ensimmäiset isotkin jutut, tähän mennessä olin ostanut vain jonkinverran vaatteita. Hyvähän noita isompiakin juttuja on jo alkaa kuitenkin pikkuhiljaa hankkia... :)

Ja koska Ruotsin puolella oltiin, täytyi tietysti ostaa jemmaan myös muutamia sellaisia karkkeja joita ei Suomesta saa - ikisuosikkeja Rieseneitä sekä jotain uusia Pollyja. Toivottavasti nää on hyviä!

Oli kyllä sekä kiva että hyödyllinen reissu, löydettiin paljon tarpeellista ja vieläpä edullisesti. :)

5 kommenttia:

 1. Juu se Haaparanta on semmoinen paikka jonne helposti menemään rahaa. Monesti tullut käytyä Ikeassa idean keruu reissulla kun opiskelijana ei ole varaa kaikkeen siihen mitä haluaa, kun karkkikaupassakin pitää käydä ostamassa limukkaa ja karkkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinhän se on, eikä näin työssäkäyvänäkään ole varaa kaikkeen mitä haluaa, mutta on kiva kierrellä ja keräillä ideoita ja inspiraatiota. :) Tällä kertaa löydettiin kyllä paljon tarpeellista, ja edullisemmin kuin muualta joten oli hyvä reissu. :)

   Poista
 2. Nuo unirievut on käteviä, kun ne menee pieneen tilaan. Meillä viisivuotiaan rakkain lelu on juurikin vastaava rätti, jonka kanssa nukutaan ja se on aina yökylässä mukana. Ei vie paljon tilaa, niin on helppo kuljettaa mukana. Tytöillä on myös semmoiset, mutta Aavalle ei ole tuosta muodostunut niin tärkeää kuin Veetille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo moni muukin on näitä kehunut. :) Saapa nähdä mitä meidän pieni tykkää!

   Poista
 3. Hyviä ostoksia tuli näköjään tehtyä! Meilläkin olisi shoppailureissu lähiaikoina edessä, juurikin pinnasänky, vuodesuoja ja pyyhkeitä pitäisi vielä hankkia. Herkullisen näköisiä nuo uudet Pollyt, täytyy maistaa sitten kun taas joskus pääsee Ruotsissa käymään.

  VastaaPoista