18. elokuuta 2016

Viimeisen viikon aikana

Viimeisen viikon aikana....

- Olen nauranut paljon. Meidän pieni poika on alkanut nauraa ääneen, joten me ollaan tietysti perustettu kahden hengen sirkus kotiin että saadaan nauttia tuosta ihanasta naurusta mahdollisimman paljon. ;) Lisäksi on naurettu vauvan uusille ääntelyille; kiljuminen, muriseminen ja päristely on nyt in. :D Unohtamatta sitä ihanan kuuloista hyminää jota poika pitää aina ennenkuin nukahtaa. <3- Oon neulonut raitoja. Jämäkeriä kaapista;  raitalankoja ja yksivärisiä, ja kutonut niistä simppeleitä raitasukkia hyväntekeväisyyteen. Facebookissa on monia ryhmiä, joissa neulotaan hyväntekeväisyyteen - itse neulon nyt ajatuksenani lahjoittaa sukkia ainakin veteraaneille sekä yksinäisille vanhuksille. Meidän vauva muuten seuraa neulomista ihan haltioituneena jos köllöttelee vieressä. :D Olympialaisia on siis pystynyt vähän seuraamaan vauvankin kanssa, kun vauva pysyy hetken tyytyväisenä katsellessaan kutomistani. :D Muutenhan meillä on viimeaikoina asustanut lähinnä sylissä viihtyvä tapaus, mutta sekin on ok - kunhan ei sitten stressaa liikoja siitä että kotityöt jää väkisinkin vähän vähemmälle kun syli on täynnä. Syli on kuitenkin lapselle paras paikka maailmassa, joten kyllä meillä sylissä saa olla. :)
- Oon myös ommellut vähän. Paino sanalla vähän, koska vauvan kanssa siihen puuhaan ei tahdo löytyä aikaa. Yritys on kuitenkin hyvä; oon saanut kaivettua jämäkankaita esille ja piirrettyä ja leikattua vähän kaavoja. Ja oon jopa ommellut yhden kokonaisen pipon! :D Jospa viimeistään viikonloppuna ehtis sitten ihan oikeasti jotain ommellakin, kun mieskin on kotona, eikä itsekään olla ihan koko aikaa menossa.- Juhlittiin myös taas yhdet ihanat häät. Oli niin kiva nähdä vanhaa kaveriporukkaa pitkästä aikaa ihan ajan kanssa, oli hyvää ruokaa ja rentoa tunnelmaa. Juliuskin viihtyi, hurmasi niin sulhasen mummon kuin meidän kaveritkin, ja nukkui rennot päikkärit mun sylissäni kahvipöydässä. Häät on aina niin ihania, kaikilla on iloinen mieli ja rakkautta ilmassa. :)- Ollan käyty kylässä kahvittelemassa superherkullisilla croissanteilla, vietetty ilta taloyhtiön kokouksessa ja muutenkin oltu menossa vaikka ja missä. Julius otti yhtiökokouksenkin rennosti koisaamalla melkein koko kokouksen. ;)
- Koin myös ensimmäisen kerran vastoinkäymisiä Juliuksen kanssa kaupungilla siinä määrin, että taidan jatkossa alkaa ottaa kaupungillekin manducan varalta mukaan vaikka oltaisiinkin liikkeellä vaunuilla. ;) Yleensä vaunuissa hyvin viihtyvä poika päätti että vain äidin syli kelpaa; joten toisessa kainalossa reilun seitsemän kilon poika ja toisella kädellä tyhjiä vaunuja lykätessä tiputtelin pikkuhiljaa ostoslistaltani asioita pois... ;) Ehkä en niin akuutisti tarvitsekaan uutta ripsiväriä ja kerkiäähän sitä kuminauhaa ostaa myöhemminkin. ;) Muuten oli oikein mukavaa, ja poika oli kyllä tyytyväinen kunhan sai olla sylissä - äidin habakin kiitti hyvästä treenistä.

- Aloitettiin vauvauinti! Julius nautti kyllä polskimisesta, kuten olin arvellutkin sen perusteella miten innoissaan tyyppi polskuttaa kylvyssäkin. Tästä tulee varmasti kiva koko perheen harrastus. :) Oulussa vauvauinti on vieläpä tosi halpaa, mutta samalla myös supersuosittua - ryhmät täyttyy muutamissa minuuteissa ilmoittautumisten avauduttua. Haastavaa oli vaan suihkussa ja saunassa käynti vauvan kanssa, mutta eiköhän sekin ajan ja kokemuksen kanssa helpotu. Oli muuten vaikeaa löytää kaupoista simmareita noin pienelle, mutta lopulta KappAhl pelasti - löytyi vieläpä supersöpöt siniset valasuikkarit. :) Pyyhkeenkin muistin nimikoida pari tuntia ennen uimahallille lähtöä, kun hoksasin että samanlaisia Ikean pyyhkeitä voi olla muutama muukin hallilla... Pikaisesti siis nauhanpätkään nimi kangastussilla, ja surautus pyyhkeeseen kiinni. Täytyy tehdä sama homma myös äitiyspakkauksesta tulleelle pyyhkeelle, niitäkin kun saattaa olla muutamalla muullakin.- Ollaan tehty yhtä tuunausjuttua kotiin koko viikko. Vaiva olikin paljon isompi kuin arvattiin, mut eiköhän lopputulos kuitenkin palkitse. Tästä lisää myöhemmin... :)- Oon myös suunnitellut blogiin postauksia; mielessä ois vaikka mitä mistä haluaisin kirjoittaa, ja suunnitteilla on postaussarjojakin - nyt vaan täytyis jostain löytää taas vähän enemmän aikaa blogille että pääsisin toteuttamaankin niitä. :)

Nyt pikaisesti vähän pihahommiin... Mukavaa iltaa! :)

4 kommenttia:

 1. Vauvauinti on ihanaa, mun poikani perhe käy edelleen vaikka vauva on jo 4 v. elikä se on normiuintia :)
  Ihana toi kehikko missä on lampaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti ihana harrastus jatkaa uintia sitten vauvauinnin jälkeenkin. :) Ja tuo lammaskaari on kyllä suloinen! Kuuluu tuohon sitteriin.

   Poista
 2. Valtava tukka tuolla pojalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! :D Ihan hassua et näin pienellä vauvalla on näin pitkä ja paksu tukka, ei edes näytä niin vauvalta tuon tukan takia. :D

   Poista