29. marraskuuta 2016

They Were Here


Oulussa oli viime viikolla Lumo Light Festival, joka toi kaupunkiin upeita kansainvälisiä ja paikallisia valotaideteoksia. Mitä oon kuvia katsonut niin voisin puhua kyllä ihan elämyksistä, sen verran upeita juttuja oli Oulu pullollaan koko viikon!

Minä kävin viime viikonloppuna ihailemassa ja kuvaamassa Alexander Reichsteinin "They Were Here"- teosta, joka oli nähtävillä Leevi Madetojan puistossa keskustassa. Kyseessä oli kolmiulotteisilla uv-maalatuilla hahmoilla täytetty puisto, joka toi ripauksen mennyttä aikaa  Lumo-festivaaleille sillä ajatuksella, että mitä paikalla ehkä on joskus ollut ja tapahtunut.

Puisto valohahmoineen oli todella upea ja tunnelmallinen. Kaiken kruunasi vielä tuore lumi, joka sai hahmot loistamaan vielä kauniimmin. Todella upeita teoksia, ja niin kiva kun Oulussa on tällaisia ilmaistapahtumia aika ajoin. Usein vaan saan tietää niistä jälkikäteen, mutta kerrankin olin ajoissa ja ehdin itsekin paikalle. :D

Katsokaa ja ihailkaa!


Eikö ookki upeita!

Onko lukijoissa ketään, joka kävi myös paikalla? Tai joka osallistui johonkin muuhun Lumo Light Festivalin tapahtumaan? :) 

4 kommenttia:

  1. Wau! Varsinkin tuo neito varjon kanssa. Ja koira! Myös pariskunta, jossa naisella leveä hame, on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo munkin lemppareita oli tuo neito päivänvarjon kanssa sekä tuo aatelisesti pukeutunut pariskunta. :) Nää kaikki oli kyllä upeita!

      Poista