20. maaliskuuta 2017

Olipahan viikko


Tuli pidettyä viikon blogitauko vähän vahingossa, mutta täällä ollaan taas. Melko tapahtumarikas viikko on takana - hyvässä ja pahassa. Viikkoon on mahtunut muun muassa...

... Touhua ja touhua. Meidän päivät on tällä hetkellä tosi touhukkaita ja vauhdikkaita, kun parin viikon päästä vuoden täyttävä poika huolehtii kyllä siitä että päiväohjelma on niin sanotusti täynnä. :D Ei oo paljon tarvinnut ompelukonetta käynnistellä tai sukkapuikkoja etsiskellä viime viikkoina, kun sellaiselle harrastustoiminnalle ei kertakaikkiaan oo päivissä aikaa. :D Mutta ihanaa kun poika kasvaa ja kehittyy, ja on aktiivinen!... Ikäviä uutisia työrintamalta. Tulevaisuus meni uusiksi ja olo on aika tyhjä. Elämä jatkuu ja asioilla on tapana järjestyä, mutta kyllähän sitä pää on aika pyörällä varmaan hetken, kun suunnitelmat meni ihan uusiksi. On asioissa onneksi (lähes) aina ne valoisatkin puolensa kunhan ne löytää ja näkee, niin tässäkin. Täytyy keskittyä niihin, koska muille asioille ei mitään voi.

... Extempore-reissu Vuokattiin viikonlopuksi. Teki niiiiin hyvää! Oli ihan älyttömän mukava reissu, ja tuntui kunnon lomalta vaikka ei ehditty olla edes kahta vuorokautta perillä.... Ensimmäiset hiihtolenkkini moneen moneen vuoteen. En oo varma että vierähtikö tässä viisi vai kenties kuusi vuotta hiihtämättä välissä, mutta viikonloppuna hiihdin kaksi lenkkiä, ja huomenna ois tarkoitus mennä taas ladulle. :) Ja parasta oli se, että päästiin hiihtämään molemmat hiihtolenkit miehen kanssa yhdessä! Oli nimittäin eka kerta Juliuksen syntymän jälkeen kun poika oli hoidossa niin että oltiin miehen kanssa kahdestaan jossain. :D
... Ihanaa kevätaurinkoa! On pulkkailtu ja vaunulenkkeilty, nautittu ulkoilmasta ja valoisista päivistä.

... Kirppispöydän pitämistä ja muutenkin kaappien siivoilua. Kirppiksessä ja vaatteiden/tavaroiden myymisessä on aina aika kova homma, mutta tulee kuitenkin hyvä fiilis kun sen saa tehtyä - saa turhaa tavaraa kaapeista viemästä tilaa, tavaraa kiertoon ja vähän myös rahaa.... Koko tunnekirjo surusta, kiukusta ja ärtymyksestä iloon ja onneen. Melkoinen viikko!

4 kommenttia:

 1. Vuokatti on kiva kohde kesät talvet.Asioilla on tosiaan aina tapana järjestyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä on! Me ollaan Vuokatissa käyty lapsena lähes joka talvi :) Nyt miehen kanssa puhuttiin että tuonne olis kiva mennä syksylläkin, ois lenkkeilymaastot kohdallaan.

   Ja mä uskon kans että asioilla on tapana järjestyä. :)

   Poista
 2. Vauhdikas viikko takana päin. Kiva postaus! Asiat järjestyvät kyllä lopulta parhain päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit postauksesta :) Ja joo, kyllä ne asiat järjestyy aina! <3

   Poista