1. maaliskuuta 2017

Pastelliset ruutusukat

Mulle iski tuossa joku viikko takaperin yhtäkkiä mielihalu neuloa vähän hempeämmillä väreillä, mutta jotain epähempeää kuviota. Niinpä syntyi ruutusukat vaaleanpunaisesta ja harmaasta. Tykkäsin väriyhdistelmästä tehdessä tosi paljon, ja kuviokin näyttää kivalta - mutta en tiedä, joku näissä ehkä silti vähän tökkii, en tiedä onko se tuo pieni psykedeelisyys. Toisaalta söpöt mutta toisaalta... noh, en tiedä. En edes tiedä kenelle nää menee, mut kyllä sukilla onneksi on tapana löytää käyttäjänsä aina jossain vaiheessa. Jos ei lähipiiristä kenellekään päädy niin aina voi lahjoittaa johonkin hyväntekeväisyyteen.

Pastelliset ruutusukat
Lanka: Novita 7 veljestä, vaaleanpunainen ja keskiharmaa
Puikot: KnitPro Zingit nro 3,5
Langan menekki: 100 g
Malli: Omasta päästä. 2 silmukan levyistä pystyraitaa, aina viisi kerrosta ja värien vaihto.

Tekis mieli kokeilla vastaavaa mallia vielä niin, että toinen langoista oliskin joku raitalanka... Vois tulla hauskaa jälkeä niinkin. :)  

Mitäs sanotte, tuliko näistä ruutusukista liian psykedeeliset? :D

3 kommenttia:

 1. Tosi kivat sukat. Kävin just Lankamaailmassa ja nämä varmaan teen.
  Tajusin vasta äskettäin, että tennarisukat ovat sinun ohje. Tytär sai sellaiset jo kauan ennen kuin tiesin tästä blogista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja mukava kuulla et tennarisukkien ohje on ollut mieluinen! :) Mulla ei muuten vieläkään oo itselläni yhtäkään paria noita tennarisukkia... :D Oon neulonut niitä kaikille muille mut omat varpaat on jääneet ilman.

   Poista
 2. Näyttää todella hyvältä. Ihanan pastelliset ruutusukat.

  VastaaPoista