3. maaliskuuta 2017

Tällä viikolla


... On juhlittu mun miehen kolmekymppisiä. Joihin tein ruman mutta herkullisen täytekakun. :D Tarina meni niin, että oli tarkoitus tehdä lakkakakkuun sokerimassakuorrute mutta koska sitä ei ollut lähikaupassa niin pyysin miestä tuomaan hätävaraksi jotain karkkeja koristeluun. Mies sitten toi, eikä lopputulos ehkä ihan vastannut mun visioita, mut hyvin maistui. :D Oli myös kiire ja monta muuta muuttujaa, mut pääasia et oli kakku. Ei tosiaan mikään mestariteos, mut on se ainakin sympaattinen ja ehkä myös vähän nostalginen kun jotenkin tässä on samanlaisia viboja kuin niissä koristeluissa joita toteutin joskus yhdeksänkymmentäluvulla (jolloin kylläkin kakkua koristellessa söin joka toisen karkin ja joka toisen laitoin kakkuun).

... On jännitetty Suomen hiihtomenestystä ja keitelty mitalikahveja. Toivottavasti vielä viikonloppuna saadaan keitellä yhdet tai kahdet mitalikahvit lisää!









... On kestitty useampia synttärivieraita. Meillähän on siis miehen kanssa synttärit niin lähekkäin, että kun miehen synttärit oli maanantaina niin mun oli sitten torstaina.



... Ollaan käyty sekä herkuttelemassa pihveillä Viikinkiravintola Haraldissa miehen synttäreiden kunniaksi, että juhlistettu munkin synttäreitäni lounaalla ulkona. Harvinaista meillä, et saman viikon aikana syödään kahdesti ulkona, mutta kerrankos sitä.



... Ollaan nautittu kukkaloistosta. On mun miehelle ostamani 30 ruusua yhdessä maljakossa, mun vanhempien tuomat synttäriruusut toisessa ja vielä miehen mulle ostamat synttäritulppaanit kolmannessa. :D Mutta kukat on ihania, en valita yhtään!

... Oon syönyt täydellistä kakkua. Mies teki mun synttäreiksi suklaapatukkakakkua, joka on aivan uskomattoman hyvää. Keksimäistä kakkupohjaa, kinuskituorejuustokerros, toffeekerros ja tummasuklaakerros... eikö kuulostakin täydelliseltä? Sitä tää kyllä on! Makeaa ja ihanaa. Olin toivonut että mies tekis mulle tänä vuonna synttärikakun, kun yleensä mun osani pari päivää myöhemmin synttäreitäni viettävänä on ollut kakuton - miehen synttäreille oon aina leiponut kakun ja sit mun synttäreillä on yleensä rääpitty sen kakun rippeitä, joten nyt toivoin et saisin oman kakun. Ja mieshän ei sit tosiaan tehnyt helpoimman kautta. :D Toivoin myös että kakku saisi olla suklaista ja makeaa, joten toiveeni tosiaan kuultiin. Nams!



 ... Meidän perheen pienimmäinen tuli jo 11 kuukauden ikään, kuukauden päästä vietetään siis pojan ekoja synttäreitä, ja sitten on vauvavuosi ohi. Hurjaa miten nopeasti vuosi on mennyt! Meillä on aika touhukasta tällä hetkellä, kun tyyppi on oppinut seisomisen ja tuettuna kävelyn lisäksi myös kiipeämään itsenäisesti sohvapöydälle. :D

...Ollaan saatu nauttia aika monenlaisista keleistä. Täällä Oulussa on saatu viikon aikana ainakin auringonpaistetta, räntäsadetta, plussakelejä, pakkasta ja lumisadetta. Tänään oli aivan mieletön ilma, kymmenen pakkasastetta ja upea auringonpaiste koko päivän - ihan täydellinen kevättalven ilma siis.

... Oon myös kutonut pieniä sinivalkoisia sukkia juhlavuonna syntyvien keräykseen. Aika verkkaisesti on neulomukset edenneet, kun ranteet on olleet kipeinä eikä oo kestäneet paljoa kutomista. Mut kokonaan ei voi kyllä kutomista siltikään jättää, silloin tehdään vaan vähän kerrallaan. :D

Sellaista tänne siis muunmuassa kuuluu. :) Aika vähiin on viimeaikoina jääneet nämä kuulumisten kirjoittelut, kun arki on niin kiireistä ettei koneella juuri ehdi istumaan - postauksia ois jonoksi asti suunnitelmien tasolla, kun vaan ehtis toteuttaa... :D


Aurinkoista viikonloppua! 

Pst. Muistakaa Kofeiinikomppanian mahtavan tuotepalkinnon arvonta tuossa alempana. Kassillinen teetä riittäisi hetkeksi vai mitä? :)

2 kommenttia:

  1. Herkullinen kakku, nuo karkit ovat mun herkkuja,,,nami !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo karkit on kyllä kieltämättä hyviä. :) Kakun päälle olisin itse valinnut jotain muita, mutta miehellehän tää kakku tuli.. :D

      Poista