31. toukokuuta 2017

Joutsenpaidassa


Yhteistyössä NOSH / Kankaat saatu





Tähän upeaan Noshin Joutsen- kuosiin ihastuin heti sen tultua, ja harmikseni jäin nuolemaan näppejäni harmaan Joutsen- trikoon kanssa sen loputtua. Onneksi Joutsenia tuli nyt myyntiin uutuutena joustocollegena, ja sain omaksenikin pätkän tuota ihanaa kangasta. Siitä on tulossa mulle itsellenikin college/huppari kunhan saan testattua kaavaa ensin jollain muulla kankaalla - sitä odotellessa saksin palasen joutsenia myös Juliukselle collegepaidaksi. :)



Kaavana tässä collegepaidassa on PaaPiin kaavakirjan Myyry- paita koossa 86, johon lisäsin vain aavistuksen väljyyttä sekä hieman myös pituutta. Hihat onkin nyt vähän liiankin pitkät, mutta pitkien kanssa kyllä pärjää. :) Onhan tuo hartioistakin vielä Juliukselle reilu, mutta eipä haittaa sillä poikahan kasvaa koko ajan. Taskun lisäsin myös, ja tein sen mustasta Noshin joustocollegesta, ja pääntien kanttasin mustalla resorilla. Tästä tuli niin kiva! Taatusti tulee yksi lempparipaidoista. :)

Kuvien housut on muuten nämä aiemmin Noshin pippuricollegesta ompelemani. Niistä on tullut ihan lempparit, sillä tuo pippuricollege on superihana materiaali. Tekis mieli tehdä itsellekin vähän siistimmät collegepöksyt tuosta pippuricollegesta, mutta taas ollaan kaava-ongelman edessä... Lapselle on paljon helpompaa löytää istuvia kaavoja kuin itselle. :D Ehkä piirrän housukaavan joskus itse jos vaan löydän sille aikaa.


2 kommenttia: