17. joulukuuta 2017

Adventtisukat 2017 - osa 3


Hyvää kolmatta adventtia!

Nyt päästään sukissa jo pitkälle jalkaterään... :) Jätin tarkoituksella viimeiseen ohjeenpätkään ensi viikolle lyhyemmän pätkän, ja tälle viikolle vähän pidemmän. :) Ja mietin, että mitä olisitte mieltä jos viimeinen osa julkaistaisiin jo aatonaattona 23.12, eli päivää ennen neljättä adventtia? Silloin sukat ehtisivät vielä jouluaatoksi valmiiksi joko lahjapakettiin käärittäviksi tai omiin jalkoihin aattoillaksi? Olisko kiva, vai haluatteko ohjeen mieluummin vasta aattona? :)

Adventtisukat 2017- 3. adventti

Jatka jalkapöydän kirjoneuletta ruutupiirroksen mukaan. (Ruutupiirrosta luetaan oikealta vasemmalle, ja alhaalta ylös aloittaen riviltä 1.) Kun olet neulonut kaikki ruutupiirroksen kerrokset, jätä työ odottamaan.

Vinkkinä, että mikäli olette perehtyneet lankadominanssiin (katso tämä vanha postaukseni aiheesta), niin rivillä 8. kannattaa vaihtaa punainen lanka dominoivaksi valkoisen sijaan, silloin punaiset pisteet erottuvat kivasti kuviosta. :) Muuten olen käyttänyt valkoista väriä dominoivana, mutta tuon rivin tein toisinpäin.Ensi viikolla päästään neulomaan sitten jalkaterän kuvio loppuun, ja tehdään kärkikavennukset. :)

Hashtagit instagramia varten ovat #adventtisukat2017 #sweetthingsadventtisukat2017 ja #sweetthingsyhteisneulontaNeulomisen iloa! Ja ihanaa joulun odotusta! Ei ole enää montaa yötä... :)

16 kommenttia:

 1. Olisi kiva saada viimeinen osa jo ennen aattoa :) ohje on ollut tosi kiva ja sukkia mieluisa neuloa! On myös ihana kun kerrankin sukkapari valmistuu suurin piirtein samaan aikaan, yleensä kun tuppaa neulomaan ensin toisen ja sitten toisen kohdalla inspiraatio on jo laskusuunnassa :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos sukkien ohjeesta,tulee kauniit.Hyvä idea jos julkaiset lauantaina jo viimmeisen ohjeen,kerkiäis pakettiin.
  T:Tytti

  VastaaPoista
 3. Aatonaattoa kyllä toivoisin niin olisi aattoaamu aikaa viimeistellä ja paketoida ennen kuin lähtee viettämään joulua sukkien saajan luokse :)

  VastaaPoista
 4. Mää oon nyt jo jäljessä,oli pakko purkaa kantapäät ja teen uusiksi perinteisellä.Jos saa toivoa ni aattona vasta loppupätkä! Saa sitte illalla tehdä päivän touhujen rauhoituttua.

  VastaaPoista
 5. Näistä tulee kyllä nätit. :) Täytyy varmaan laittaa omalle to do -listalle nämä ja ne aiemmat adventtisukat, kivoja ovat. Nyt jouluksi ei ehdi, mutta kiva ois tehdä vaikka ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ehtiihän näitä kutomaan muulloinkin!

   Poista
 6. Vasta tänään aloitin sukat ja eka on jo ajantasalla. Tosi mukava ja nopea malli neuloa. Ja tiimalasikantapää onnistu loistavasti-ei yhtään reikää! Kiitos jälleen hienosta ohjeesta.

  VastaaPoista
 7. Aatonaattoa toivon minäkin. Kiitos erittäin hyvistä ohjeista ja kaavioista, tottumattomampikin pärjää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla että ohje on riittävän selkeä! :)

   Poista
 8. Sulla on kivoja malleja. Viime vuoden adventtisukat tein jälkijunassa. Nytkään en ole mukana, kun menossa olivat toiset tupasukat, jotka valmistui tänään. Vinkin niihin sain täältä. Nyt niitä on näkynyt vähän joka puolella. Suosittu malli ja sympaattinen. Tämänvuotinen adventtisukka on tyylillesi uskollinen ja hyvän näköiset tulee. Hyvää joulun odotusta kaikille neuloijille ja pääneulojalle myös.

  VastaaPoista
 9. Kiitos sinulle kauniista ohjeesta, on kiva kutoa yhdessä. Aatonaattona minäkin toivoisin viimeistä ohjetta, saisi sukat aattona jalkaan :)

  VastaaPoista