25. toukokuuta 2010

Kotona taas! Matkakuvat osa 1. :D

No niin, reissu on takana ja on kiva olla taas kotona. :)
Palasin reissusta kotiin jo keskiviikkona puolen yön paikkeilla, mutta palasin reissusta sairaana, joten viime päivät on menny enemmän tai vähemmän koomassa. :) Nyt oon jo pientä flunssaa lukuunottamatta kunnossa ja töissä, joten ajattelin laittaa kuvia tännekin.

En ole kysellyt kavereilta lupia kuvien julkaisuun, joten laitan vain maisemakuvia. :)

Reissu oli kyllä aivan mahtava! Ja kaks viikkoa oli reissuun just sopiva aika. :)
Reissusta tarttui kyllä matkamuistojen ohella kouluakin varten hyödyllisiä kokemuksia, joten monikerroin hyödyllinen reissu oli. Ja tärkeintähän on että (lähes) kaikki meni hyvin ja oli mukavaa. :)

Näitä matkakuvia on kaikenkaikkiaan kai joku 600. :D Joten valinta on aika hankalaa... :D Yritin ensin tehdä yhden postauksen johon laitan kuvia, mutta tehtävä on mahdoton! Tässä siis ensimmäinen osa, toinen tulee lähipäivinä. :)

Antaapa kuvien puhua puolestaan:
Yleisen ihmettelyn ja hämmästelyn lisäksi käytiin mm. Oriental Pearl tv towerissa josta oli ihan huimat näkymät, ja jossa oli myös lasilattiainen näköalatasanne(!!!), Yun puutarhassa, eläintarhassa, Shanghain meriakvaariossa, jokiristeilyllä ja maailmannäyttelyssä. :)

Shanghai oli hieno kaupunki, mutta toki siellä kaiken loiston ja kiiltävien pilvenpiirtäjien lisäksi näkyi myös kerjäläisiä ja slummejakin; tuloerot ovat suuria, ja sen huomasi. Ihmisiä oli paljon, ja meitä länsimaalaisia sekä hämmästeltiin että kuvattiin joka paikassa, mikä oli todella hämmentävää. :D

Nyt on puhti pois, jatketaan taas joku päivä.. :D Mutta elossa siis ollaan ja mukava reissu on takana!

5 kommenttia:

 1. ihanaa, täällä odotellaan lisää kuvia!

  VastaaPoista
 2. Hei lisää lisää! Ihania kuvia. Sainpa pieniä muuttovinkkejäkin tulevan varalle tuosta yhdestä kuvasta, minkähänlaiset sakot sitä Suomessa moisesta lastaamisesta saisi.. :D

  VastaaPoista
 3. Oooi, hengästyttävän upeita kuvia :)!

  VastaaPoista
 4. Epa, tulossa kunhan ehdin ladata tänne! :)

  Anniina: Kiitos. :)

  annnn: Kiitti. Joo ei Suomessa ehkä tuollanen lasti kauaa tuolla kaupungilla liikkuis. :D Ja noita kuljetuksiahan näky vaikka minkälaisia. :D

  Maikki: Kiitos kovasti! :)


  Tästä postauksesta tuli juttujen osalta vähän tynkä, mutta kuvien ohella tuun vielä kirjottamaanki lisää tässä joku päivä kun ehdin! :)

  VastaaPoista