4. toukokuuta 2010

@ Shanghai 4.-19.5

Aamulla olis sitte vihdoin lähtö, jota on odotettu jo puoli vuotta. :) Lähdetään kaverini Tanjan kanssa Kiinan Shanghaihin, jossa neljä mun luokkakaveria on ollu pari kuukautta nyt vaihdossa. Eli pariin viikkoon ei täällä minua näy eikä minusta kuulu. :) Kiinan sensuuri on senverran suurta ettei sieltä pääse kai bloggeriin ollenkaan, joten blogihommat taukoilee nyt sen aikaa.Tässä pakkaamishärdellissä jäi ottamatta ne lupaamani kuvat, mutta laitan niitä sitten reissun jälkeen.. :) Sitten on kyllä todennäköisesti tiedossa aikamoista reissupostaustakin. :D

Yritin lähteä reissuun suhteellisen vähillä vaatteilla, mutta kyllähän noita tulee silti aina otettua liikaa mukaan.. :D Tiedän jo nyt etten tarvitsisi noita kaikkia, mutta en vaan osaa enää karsiakaan.

Matka jännittää aika paljon; ikinä ennen en ole ollut kavereiden kanssa reissussa, noin kaukana, noin suuressa kaupungissa enkä noin pitkällä reissulla. Poikaystäväkin jää kotiin pitämään kämppää pystyssä, mutta eihän tuo kaksi viikkoa nyt niiin pitkä aika ole. :) Tuntuu kyllä vähän julmalta lähteä reissuun kun toinen jää yksin kotiin ja töihin, mutta tietysti ymmärrän miksei hän halunnut mukaan lähteä kun olisi joutunut kaksi viikkoa viettämään tyttöporukassa. :D

Toivotaan että Shanghaissa jatkuu hyvät ilmat (nyt siellä on ollut +30 varjossa..), ja että reissu sujuu hyvin. :) Palaillaan kuun puolivälin jälkeen!

5 kommenttia:

  1. Hauskaa reissua, laitahan matkapostausta sitten kun palaat kotimaan kamaralle :D

    VastaaPoista
  2. Vähän täällä kateellisena luin postauksesi! ;) Mukavaa matkaa!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti sulla on ikimuistoinen reissu, ja paljon kerrottavaa meille kateellisille kun tulet takaisin :)

    VastaaPoista
  4. En enää edes muista miten blogiisi tuossa äskettäin päädyin, mutta tää vaikuttaa tosi kivalta. Oli ihan pakko ilmoittaa (:

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille! :) Matkapostausta tulossa!

    VastaaPoista