9. elokuuta 2011

Pinkkejä ostoksia

Reissussa ei tullut kyllä paljoa shoppailtua, koska haluttiin käyttää aika ennemmin kiertelyyn ja kaupunkien katseluun kuin pelkkään kaupasta kauppaan juoksemiseen. Mutta kuluihan sitä rahaa silti reissussa ihan kiitettävästi.. :D

Taxfreestä ostin ihanan Nina Riccin Nina-tuoksun, ja legendaarisen Sensain 38- ripsivärin tuuheuttavan version. Oon kuullut noista Sensain ripsiväreistä niin paljon kehuja ja haaveillut siitä niin monta vuotta, että laivan 20 euron hinnalla se oli viimein ostettava. Maista en ikinä raaskisi (ainakaan näillä tuloilla) ostaa tuota kun täällä se maksaa kolmekymppiä, mutta laivalla ajattelin kerrankin satsata laatuun, vaikka onhan kaksikymppiä ripsiväristä edelleen paljon. :D Mutta on se kyllä ihan loistava tämän viikon koekäytön perusteella.
Tukholmasta ostin tuon pinkin, ihanan ison ja pehmoisen, huivin. :) Lisäksi Tukholmasta lähti mukaan farkut, mutta ne on niin peruskauraa ettei niissä ole mitään kuvattavaa.

Helsingin Stadiumista puolestaan mukaan lähti RaceMarinen ihanat ruututennarit kahdellakympillä. Ja täytyy sanoa ettei oo varmaan ikinä ollut uutena tennarit noin pehmoiset ja hyvät jalkaan, ei hiertänyt eikä painanut mistään vaan tuntuivat heti jalassa pehmoisilta tossuilta. Ja niin söpötkin vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti