8. elokuuta 2011

Tukholma

Vietän nyt elämäni ensimmäistä ihan oikeaa (palkallista) kesälomaa, ja heti loman alkuun viime viikolla tehtiin pieni reissu. Helsingistä laivalla päiväksi Tukholmaan, ja sitten vielä yhdeksi yöksi Turkuun Timon siskolle. :) Hektinen reissu ja hurja määrä kävelykilometreja, mutta oli kyllä mukavaa. :)

Kuvia tuli otettua tosi vähän, mutta tässä niistä muutama.. :)Turussa oltais hinguttu Flowparkiin, mutta ei ehditty. :/ Se aukeaa arkisin vasta kahdeltatoista, ja meidän juna lähti jo neljältä.. Radat on pitkiä ja siellä ois helposti vierähtänyt useampi tunti, joten ei viitsitty sitten maksaa jos ois jouduttu kiirehtimään junalle..

Mutta näytti niin siistiltä, että jos liikutte Turussa päin niin käykää ihmeessä! :)
Meille sattui onneksi hyvät lomasäät, aurinko paistoi ja oli lämmintä koko reissun ajan. Kotimatkalla junassa alkoi vesisateet, joita on riittäny sitten siitä asti... :D No, sateisetkin lomapäivät on silti lomapäiviä, ja mua odottaa isot pinot kaikkea ommeltavaa ja näperreltävää, joten sisälläkään ei tule aika pitkäksi..:D

2 kommenttia:

  1. Mmm...kotoikävä iski...olen lapsuuteni asunut Ruotsissa.Gamla Stan on aivan ihana paikka,eikös?

    VastaaPoista
  2. Nina: Joo Gamla Stan oli ihana, pyörittiin sillä monta tuntia ja vaan ihasteltiin. :) Käveltiin aika lailla ristiinratsiin koko vanha kaupunki kun oli niin nättiä.

    VastaaPoista