20. toukokuuta 2013

Aurinkoa & tivolia


Viikonloppuuni kuului muun muassa aurinkoa, ystäviä, naurua, töitä, mökkeilyä, penkkiurheilua, paljaat varpaat, pyöräretki ja tivoli.

Lauantaina vietettiin työporukan naisten kesken saunailtaa mökillä. Mukava, nauruntäyteinen ilta. Muutama rohkea pulahti mereen uimaankin, me muut istuttiin ja nautittiin auringosta terassilla.Sunnuntaina kävin pyöräretkellä, ja piipahdin tivolissakin. En käynyt missään tivolilaitteissa, vaan fiilistelin vain tivoli- ja kesätunnelmaa. Kävelin, kuvasin ja katselin. Imin itseeni sitä lasten riemua tivolilaitteista toiseen juoksemisesta, ja mulla oli kivaa, vaikka olin liikkeellä yksin. Hälinää riitti kyllä ympärillä niin, että oli kivaa olla itse ihan rauhassa ja katsella. Tuli mukava, kesäinen fiilis. :)

Kotiin viemisiksi ostin tottakai lakuja. Lakut tuhottiinkin illan jääkiekkomatsin äärellä. Hurjan jännä peli, mutta ei siitä sen enempää, kun lopputulos oli mikä oli.
Koivuihin on puhjennut lehdet muutamassa päivässä. Huomaan sen paitsi vihreytenä puissa, myös kamalana tukkoisuutena ja tukalana olona. Tänä keväänä allergiaoireeni on olleet kyllä vahvempia kuin vuosikausiin, mikä vähän latistaa iloa ja intoa keväisestä vihreydestä ja luonnon kukkaan puhkeamisesta. Lohduttaudun sillä, että eiköhän pahin allergiakauteni ole juuri nyt, kun luonto puhkeaa kesään, joten kohta jo helpottaa.

Kyllä tämä kevät, aurinko ja vihreys vaan antaa niin paljon lisäenergiaa!

5 kommenttia:

 1. Tuota aurinkoa ja tivolia se on mulla tiedossa vielä yli neljä kuukautta! :D

  VastaaPoista
 2. GREAT POST:)
  Your blog is so wonderful and Im now following you:)

  If you want some cute swedish decor inspiration...check out my blog:)

  Have a great day dear

  LOVE Maria at inredningsvis.se
  (sweden)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much Maria! :) And have a great day too!

   I'm going to check out your blog too, nice at you commented my post!

   Poista