22. toukokuuta 2013

Converse -haaveita


Oon tutkaillut taas ahkerasti nettikauppojen converse-valikoimaa, haluan kesäksi lyhytvartiset converset, joita voin käyttää töissäkin. Oon töissä päivät jalkojeni päällä, joten kenkien täytyy olla hyvät tai jalat kipeytyy, ja niin se vaan on, että converset on hyvät jalassa.

Nyt vaan täytyisi osata päättää, että minkä väriset conssit hankin.

Mustat olisi perusvarmat, niissä ei lika näy ja ne sopii kaikkeen. Mutta musta on myös vähän tylsä valinta, kesäksi kun voisi hankkia vähän väriäkin. Harmaa olisi lähes yhtä varma valinta kuin musta, mutta ei läheskään yhtä tylsä.

Mintunväriset, turkoosit tai vihertävätkin olisi ihanat, mutta kaikista ihastunein olen kuitenkin noihin kollaasin kukallisiin! Niin ihanat! Kukallisuus vaan rajoittaa käyttöä, kun nuo ei todellakaan sovi kaikkiin asuihin. :D





Voi vitsit, mitenhän saisin nuo kukalliset pois mielestäni? Tällä hetkellä alan kallistua noiden harmaiden puoleen, mutta saapas nähdä...


10 kommenttia:

  1. Liputan harmaiden puolesta ihan vain siksi, että omistan itsekin sellaiset, pitkävartisina vain! Mutta myös tuo mintunvihreä-turkoosi -akseli olisi passeli. Mä ostin viime kesänä vaaleanpunaiset kengät. Normaalistihan sitä ajattelisi, että niitä on kauhean vaikea yhdistää. Mutta todellisuudessa ne sopii melkein kaiken kanssa! Sitä kun tuntee omat värimieltymyksensä, niin ne tuppaa sopimaan yhteen. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se hankaluus onkin kun noita on vaikka mitä ihania värejä! Ihastelin myös vaaleanpunaisiakin, nekin olisi söpöt. :)

      Poista
  2. Mintunväriset ja kukalliset on kyllä ihanat! Itse ostin Haltin vastaavat turkoosit tennarit Citymarketin tarjouksesta ja oon ihan supertyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Oi, turkoosit ois kyllä makiat, varmasti hyvä löytö. :)

      Poista
  3. Mulla on pitkävartisina pinkit. :)

    VastaaPoista
  4. Jommat kummat alariviltä. Ei mitään mustia, mun mielestä oot paljo pirteempi tyyppi. ;) Ite ostin Amerikan matkalta punaset matalat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla on aika paljon myös pirteän mustia vaatteita! :P Mutta ehkä harmaat ajais sen saman asian että sopii kaikkeen, ei tarvis mustia ostaa.

      Poista
  5. Minulla on noi mintuväriset, mutta pitkävartisina ja ne on aivan ihanat! <3 Mutta välillä hankala yhdistää asuun :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värin puolesta ihanimmat onkin nuo mintunväriset, mutta ei ne kyllä jokaiseen asuun sovi mitenkään. :/ Mutta ihanat on!

      Poista