28. maaliskuuta 2014

Eipä pöllömpää


Mun ei oo tullut taas pitkään aikaan julkaistua täällä tekemiäni kortteja, mutta yritän jatkossa tsempata senkin asian kanssa. :)

Maaliskuussa synttäreitään on juhlinut itseni lisäksi niin siskoni kuin veljeni vaimokin, ja näköjään oon tehnyt kortteja vaaleanpunaiset lasit päässä. ;)

Pöllökortti vei onnittelut 20-vuotta täyttäneelle siskolleni. En voi uskoa, että se napero on kasvanut jo todellakin aikuiseksi naiseksi. :D Terkkuja vaan! Meillä on ikäeroa kuusi vuotta, ja toivon että se ikäero tässä vaan vuosien kuluessa pienenee... :P Suhtaudun kyllä varmaan aina siskooni isosiskon huolehtivaisuudella, mikä on joskus varmasti vähän rasittavaakin, mutta oikeasti oon kyllä todella ylpeä siitä, miten upea ja fiksu nainen pikkusiskostani on kasvanut.

Veljen vaimolle lähti vähän talvisempi onnittelukortti. Vähän arvoin tuossa maaliskuun puolivälin keväisissä keleissä että onko tämä liian talvinen, mutta tulihan se talvi vielä takaisin. :P Joten ei kai se ollut.Viime aikoina on kyllä askartelu jäänyt vähän vähemmälle, mutta sukkapuikot on kyllä taas heiluneet ahkerasti. Kuvaamista ja viimeistelyä sohvannurkassa odottaa useampikin valmistunut työ... jospa viikonloppuna saisi aikaiseksi. :) Onko halukkaita lankojen päättelijöitä?? Se on mun inhokkipuuhaa.


P.S. Se ois taas viikonloppu... Mihin tämä viikko oikein meni?? Viikonlopun suunnitelmissa ois ainakin kahvittelua ystävän kanssa, vähän shoppailua, käsitöitä ja rentoutumista. Eikö kuulosta aika hyvältä? :)

P.P.S. Alkuviikolla sain niin kivan puhelun että en oo meinannut pysyä pöksyissäni! Ärsyttävää vihjailua, mutta tekin kuulette ensi viikolla mistä on kyse! :)

4 kommenttia:

 1. Viikonloppusi kuulostaa hyvältä. Odottelen innolla mitä puhelu koski :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä lisää ensi viikolla... :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Kauniita kortteja! Itse tein lähinnä joulukortteja mutta pitäisi joskus askartella muitakin kortteja jotka ilahduttavat saajia. :) Pitääkin tästä seurata mitä ensi viikolla on tiedossa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina! :) Musta on vielä kivempi tehdä muita kuin joulukortteja, joulukortteja kun pitää tehdä kerralla niin iso läjä... :D Ne tulee siis usein tehtyä ainakin osittain sarjatyönä suunnilleen samoista materiaaleista.

   Poista