27. maaliskuuta 2014

Kiinalaisia muotipiirroksia


Olin keväällä 2010 käymässä Shanghaissa, kun useampi luokkakaverini oli siellä vaihdossa. Yksi kavereista vinkkasikin mulle sitten heidän yliopistonsa kampuksen kirjakaupasta, jossa myytiin mielettömiä aarteita. Muotipiirustuskirjat sai mut haukkomaan henkeäni, ja olisin halunnut ostaa ne kaikki. Hintaakin näillä oli vain muutama hassu euro.

Valitettavasti laukku uhkasi pursuilla liitoksistaan muutenkin, joten päädyin valikoimaan kirjoista omakseni vain kolme. Ensin taisin ostaa kaksi, mutta lopulta oli pakko hakea vielä yksi ihanuus kirjakaupasta ennen kotiin lähtöä, kun jäi niin kaivelemaan. Yksi kirjoista on osittain englanniksi kirjoitettu muotipiirustuskirja, jossa opastetaan muotipiirustusta, ja kaksi muuta opusta on täynnä kiinalaisten muotiopiskelijoiden muotipiirroksia. Sen enemmittä puheitta, tässä teille ihailtavaksi muutama sivu noista upeista kirjoista. Ihan mielettömän ihania piirroksia!

Nämä kirjat on kyllä mun aarteita, parhaita matkamuistoja tuosta reissusta. Jos raaskisin, leikkaisin muutaman sivun kehyksiin, mutta haluan pitää kirjat ehjinä.


2 kommenttia: